yang mana pilihan haty?

assalamualaikum. haiiiiihhh.. lama dah entry nie ade kat dalam draft. lambat bebenor kerajin nak datang nak suruh hapdate. haha malassss! tapi, malas kali nie bersebab okayy. sebab ade test 4 berderet. alhamdulillah. semua dapat jawab. cume tetau ahh betol ke tak pon kan.. hee okayy. aku dah lari dari topik sebenar. nie lah bile dah rajin. banyak je benda nak cerita. *ecehhh..


engkorang mesty ada fesyen rambut idaman kan? macam nak buat ini, itu, nak potong style nie, style artis tu. wahhh! ke aku sorang je yang ade naluri macam tu. haha okayy tak lawak.



haa.. engkorang tengok! uhhhh.. gigitgigit bantal aku tengok rambut SeGo nie. suke wohhhh.. tebal mengurai,berblown, berwave bagai.. nak yang macam nie! lawakan. no wonder aku cakap lawa. sebab aku memang minat dia dah berkurun lamanya. so,kalau korg tak suke takpe.. kite ke gmbar seterusnyaa..

haaa.. yang macam nie laa.. santekkkkk an? nak buat ahhh.. haha hover jek. ntah bile rajin and duet berlambak nak buat semua nie. tapi serius suke. lagilagi part blakang rmbut dia tuh. wuihhhhhh. terjejeh ayaq liuq ceq lahh! heeee




hakikatnyaaa.. rambut gue sebegini rupa saja. waahhh. over lagi kau. rambut pon dah tahap serabai yang rasa nak buat sanggul orang tengah pantang je bila tibe musim test berderet. masukmasuk mata. ishhhh! ganggu concentration. weee.. geli buat ayat ala pelajar contoh. *sila tutup mata sebelah sebab ayat aku menggelikan.



kadangkadang ade je rase nak tebas rambut buat cenggini. stylo jugak wat? kan? kan? haa pastu aku kene lari satu rumah sebab abah pulak nak tebas kepala aku potong rambut pendek. haha dah nasib badan abah tak suke anak dia rambut pendek. nanty dialog abah :

"nak potong rambut pendek tunggu dah kawen! sukehatilah nak botak rambut ke ape ke." 

haha. style tak abah. nak ssuruh kitorang jadik pempuan melayu terakhir gitu.

till then, hve nice dayy people.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Ramadhan 2016