Posts

Showing posts from July, 2012

Saya mahu cantik dan sihat dengan VITAMIN C. Jom dapatkannya pada DISKAUN HEBAT di UmmiIrfan.Com

Image
assalamualaikum. hye. kali nie aku buat entry pasal give away dari akak empunya blog ummiirfan nie. akak yang pemurah nie nak give away vitamin C shaklee yang memang terbukti keberkesanan nya. engkorang tengoklah dekat gambar tu ade berapa banyak keistimewaan vitamin C shaklee nie. shaklee ade banyak produk ( melalui penjelajahan aku kat blog akak nie). so, engkorang boleh pergi ke blog akak untuk tahu lebih lanjut. kalau nak join give away nie, engkorang klik dekat gambar, akak empunya blog dah tulis guide line untuk join. jom reramai join! bukan senang nak dapat promosi macam nie!
*puhkiri-puhkanan,mintak2 terpilih. hee.