Posts

Showing posts from February, 2013

cerita susulan akan menyusul

Image
assalamualaikum. hehe lama gila kot tak online. aku online sekadar untuk bukak email, reply email sajo oh. sampai ade orang tanya wujud lagi tak admin blog aku nie. hahaha wujud oi, wujud. cuma ialah. aku gilerrrr busy. banyak noh kerje. aku ade 3 final project kot. and tambah arrangement of order. alhamdulillah. sume terkawal. anything can ask me by texting.

pekebenda dah lari topic dah aku nih. sebenarnya nak post cakap aku masih wujud je. and tu je kot. next entry update pepanjang sikit yehh.



kehkeh. stay tuned. tata!

semalam kannnn

assalamualaikum. semalam kann.. aku balik batu pahat. bawak budak-budak  KL Aida, Pika and Muni. Adda tak dapat ikot sebab dia kena balik. mula-mula tu pergi Ayertam, pehtu balik rumah aku sampai zohor. pastu pergi BpMall. dorang shopping beg dengan baju. aku ialah pemandu pelancong. jadi diamkan saje lah. ingat nak beli purse ganti yang lama tu. tapi mcm berat hati jek. dah pegang dah beberapa purse. pergi tempat aku g beli purse dulu. tapi ade design Nike yang tak lawa tu jek. sedeyyhhhh.

pastu, balik makan mee racun dekat Tman Maju tu. and lastly pergi rumah seseorang. best tau, best! haa, best laa. eh? ape bende nie best bebanyak. haha ahhh, yang penting best pergi rumah acik tuh. tehehehe

till then. see ya!

p/s: Vit C pahang Pharma still ade. Fellina pon ade stock.  promotion till 8 FEB 2013 jek tao..

you come in little 'sometimes'

im going through days and nights, with laugh and hopes. the things happened never make me regret. you make me smiles and cry. but it is me taking positive things come along with me, left the scars and tears far away. its took so much time to heal, im trying, still trying, to go through the bad days,  to swipe away the memories played in my head and eyes, and of course to vanish all my imaginary life, my worthless hope. but after all, i am realized by a person, IT IS NOT ABOUT TO LIVE TOGETHER, IT IS ALL ABOUT SHARING THE MOMENT TOGETHER. Allah knows better.