Posts

Showing posts from June, 2011

hijau,greeeen.

Image
assalamualaikum.. entry kali ini ialah sengaje bewarne hijau..ngee! kunun-kunun cam cantik laa.. sekarang hijau dah jadik fevret kaler aku..hee nth yg keberape kali aku tukar fevret kaler.. TAHNIAH INCIK HIJAU! okay,okay..lupekan kaler hijau..nak crite pasal fevret kaler.. ohh tapi,tapi.. nie panangan aku sajer okay..jgn blame aku or what yek.. haa..rmai org ade fevret kaler kan.. kuning laa,pink laa,hijau laa..aku pon ade.. tapi biasenye fevret kaler aku akan berubah ikot tahun..hehe best x?best x? contoh laaa...tyme form1,aku giler merah..naik form 2,aku suke oren.. biler form3,aku masih suke oren sebab couple tyme tuh pon suke oren..konon cam sweeeet..hehe pastu,tbe2 aku suke hitam..sampai form4.. then,mase form 5 and after spm..aku suke kaler purple.. pastu masuk part 2,early 19years old..aku suke greyy.. and now,aku taksub hijau..hee
banyak kan..banyak warne..so,barang2 aku pon ade evolusi warne.. aku suke mcm tuh..aku tak suke stick pd 1 warne jek.. contoh lau aku suke merah je memanjang..probabil…

permulaan dan juga pengakhiran.

permulaan hidup aku di sana.. dan adekah pengakhiran hidup aku di sana juga..??
ya Allah..kau berilah kekuatan untuk aku..
hentikan lah persoalan ini..
berilah aku kekuatan untuk menempuhi hari-hari mendatang..
aku terima qada' dan qadar mu..

yes!yes!yes!

Image
assalamualaikum.. hye..kawan2 maya yg entah ade ke tak sebenarnye..hee best,best,best!! nak tahu sebab ape..

yes!berat badan saye berkurangan lagi! jakun tak?hehe aku makan same jek cam biase.. nafsu makan ialah tak dapat ditahan walaupon duet semakin cetek.. tapi,aku bnyak keje laa kot sem nie.. awal2 sem je aku da buat problem..
ye..aku telah mengakibatkan aku hampir carry paper bel311!! omggggg.. boleh bayangkan tak kebodohan aku di situ.. aku ialah seorang pelajar dekan 3.72.. tetapi harus carry paper bel311 krane kebodohan yg entah hape-hape.. hahaha!
tetapi ye rakan-rakan.. selepas aku naik turun pejabat koordinator program and buat muke tak tahu malu.. mintak jasa baik KP akaun and bel supaye kebodohan aku dapat dimaafkan..ngee~ dah buat salah pastu g merayu2 lagi..apelaa kan? hehe.tapi,siape sanggup nak carry paper sgale..tak nak aku..
kes nye ialah begini.. aku daftar kelas yg menjadi amat complicated.. dan akhirnye aku clash 3 subjek.. jelas tak kebodohan aku disitu..??

so,mintak tolong KP betulkan …

stupidity.

Image
yes..yes..  ade org cakap.. sometimes walau cmne pandai pon seseorg tuh akan ade stupidity in certain parts.. yes..i admit that.. we admit that actually.. me and my beloved friends.. we promise and we hope we will not repeat it anymore.. the worst things happen early in semester 3.. fuhh! thats all...toodlez!

tryinggg.

Image
wahhh..wahh..im trying okay.. please dont judge my way of editing.. but im okay if u want to advice me.. toodlez..
saye semakin maju..dah tak pakai photoscape lg dah..ngee~

shahdu di hari sabtu..

Image
assalamualaikum.. nie macam fes entry aku laa lepas dah berbulan tak update.. busy-busy..hee..busy dengan penternakan virus kat laptop nie..haha

erm..sabtu hari tuh bersamaan 18june.. i sangat shahdu tao..
sebab..pepagi bute dah kne bangun pergi join aktiviti rakan muda.. dah laa..tak punctual..macam nak kebulur aku tggu dorg nak gerak ke labis tuh.. act,aku masuk game berkumpulan.. name game tuh.....dam aji manusia..huahua bosan jek..sebab ktorg g sane tak dapat maen pon.. team kne bubar coz ade insan yg tarik diri..mengong..huh!
baek aku tak payah pegi..dok bilik, cuci baju and study law..lagi berpaedah..
so,aku dan muni totally buat keje sendiri kat sane sambil gatal2 g salam tengku mahkota johor..huihui! smart habis konvoi naek motor besar2 tuh..ngee~
dah tak pandai nak tulis2 ayt..ayt2 aku cam dah terabur and tak best jek.. so..let me stop here.. and enjoy my pics..



the k.a.m.i..