Posts

Showing posts from March, 2012

awak, awak nak jadik ape?

Image
awak,awak.. kalau saya jadi calculator, awak nak jadik ape? ermm.. saya nak jadik batery. tanpa batery calculator tak sempurna dan useless.. awak,awak.. kalau saya jadik buku awak nak jadik ape? kalau awak jadik buku, saye nak jadi pembalutnyaa. sentiasa lindungi awakk.. 
ecehhhh.. ahh. kau nie. sajek jek romantic memalam bagi aku indah di buai mimpi jek. kalau time jiwang.. hamboii kemain lagi. cube time buat perangai.. wahhh, nak keluar api dari telinga aku nnie tahan marah. weheee. 
hyee sume. dah lame tak ketakketuk kat lappy nie. romantic tak pembuka kata aku? haha okayy. bkan benda tu yang aku nak cerita sebenornyaa. aku nak cerita pasal.."awak,awak nak jadik ape?" yang lain. means in future. kau nak jadik ape? haaa.... ohh,okayy. simpan jelah jawapan engkorang tu. aku bukan dapat dengor pon kalau korang jawab. hehe
aku dulu nak sangat jadik psychiatrist. konon nak treat orang ade sakit mental. last-last tak jadik pon sebab aku taknak ade oncall and shift punya kerja. ba…

exam weeksss..

assalamualaikum.. hyeee.. lahaiii. nak mmuntah deyh aku tgok blog sendirik nie. berulat dah tak berupdate. malass bebenorrr. habis sume idea aku burn disebabkan stress dengan final. hewhew.

student uitm tengah struggle exams yaa uolss sekalian. makanya aku pon samaesame join stress. walaupon infact aku belum dalam mood exams pon. haha okayy. aku memang takde idea pon skrg. cerita tak kelakar pon nak letak 'haha'. ohh. sangat tak bermotif entry kali nie. silalah korang tinggalkan page aku nie. fuhhhhh..