Posts

Showing posts from March, 2011

nangis,cry and tersedu-sedan...

hmm..entry kali nie memang touching.. bialaa,aku punye blog..so what? lau xsuke,xpyh laa bace..aku memang dah mention awal2 yg aku nak pkai mood toucing kali nie.. so,lau rase anoying..sila klik button merah 'x' kat hujung kanan tuh ye..
ye..arynie..lately nie..senang je nak nangis.. dlm 2 hari nie laa.. kwn2 aku buli pon rase sebak je sebenarnye..knape ye emosi aku sangat terganggu.. hmm..maybe..sebab aku rase aku dah bnyk sangat tetinggal dlm pelajaran.. and maybe..aku rase depress..mungkin?? tapi,pasal ape..?
semalam aku gadu ngan kwn aku.. selalu je gaduh..n stiap kali gaduh mesti aku sedih.. tetau nape..sedih jek.. aku x contact dia sampai hari nie.. geram.. tapi,tup2..dia mesej aku cakap ibu dia baru pas miscarriage.. OMG!
ye..aku nangis..memang nangis..tyme kat kelas akaun petang tuh.. aku siap suruh kawan2 aku bacekan mesej tuh..sebab mcm xpercaye..huu and lagi satu..aku memang sedih ble ade bab2 camnie..aku kesian sangat pd ibu.. be tough ibu.. and ayah jugak..
malam nye..kunun laa aku ca…

weekend yang indah..

Image
salam..malas sangat nak update cerite..since my blog masih x elok..dah xthu nak buat camne dah.. tggu aku free gler2+kawan aku abis final exam baru boleh fix the problem laa kot.. hmm..nie aku nak share perjalanan ke malacca from segamat yang amat2 lah indah.. *sebab kami dah bosan mengurung diri
memang suke berangan lebey-lebey..
dengan tuan rabiatul tyme tengah munirah nak transform.. whoaaa..cayala muni..!!

takde beli pape pon..setakat baju sehelai yang berharga rm19..brsame dgn beg reusable yang berharga rm1 selepas diskaun..haha tapi,macam biase..posing haruslah yang paling cey-cey supaye nmpak macam duit berkepok.. *gurauan

haa..nie aku ngan muni setelah dia mentransform kan diri dengan baju n shawl yg dibeli secara on the spot.. haha..aku memang salute laa.. btw,harap boleh mengignorekan mgkuk tndas dibelakang tu yek..^^
ye..kami memang tengah teruje giler.. perasaan macam baru festyme dapat keluar rumah.. aiyoo!korang xdok segamat nie taraa rase maa.. *kami terseksa jiwa raga..

naa..nie bukti n…

ini semua gara-gara............

Image
ema


hmm..ini semua gara-gara test..
meje aku berserabut..sume bnde da x tersusun..



hmm..nie semua gara-gara kawan aku nie.. otak aku da xtersusun..berserabut..hehe sorry fiq.. akhirnye terpublish jgk muke kamu kat blog sengkek nie.. keep smiling.. ersca
opps..jangan fikir pape tao..dia bukan pakwe aku..dia bukan kekasih aku..dia juga bukan skandal aku..dia hanyalah seorang kawan aku..dan perkenalan kami baru saje menjangkau setahun..dia kawan aku jela..dah xpyh nak fikir bukan-bukan seperti dah xde bnde lain yang korang nak fikir..xcaye?meh2 aku tulis conversation ckit..hehe emma:afiq,kite kawan je kan?xde pape kan.. afiq: yelaa..kitorang kawan jeh..yang dolu-dolu tuh lain cter..kawan lg heppy kan maa? emma: haah..yep!setuju..hee   afiq: (kenyit)  emma: (caeyyyy) haha..
oakay..tuh jeh..caye x?hehe saje..sbb 2 bnde nie jeh yang boleh wat aku serabut petala kelapan..salam

rindu mereke sume setelah berminggu2 terperap kat uitm..

Image
salam..hmm..dah lame x update..bkn ape.blog nie cam ade problem..tapi aku sendiri xthu camne nak fix the problem..al-maklum..aku kan rabun malam tentang it segala nie..setakat suro aku log in kat blogger nie thu laa..nak soh fix problem..mmg berzaman laa..huhu hmm..so,akibat drpd itu..aku sangat malas nak update blog..^_^

so..nie just nak mmberi gambaran tenntang keseronokkan aku balik rumah hary tuh..(saje bg ayat bm a+)..





makan pizza biase jeh..hehe tapi..muke haruslah yang paling cey-cey..barulaa laku pizza yang dorg jual tuh..hehe eyp,mreke harus bg komisen kat aku nie..haha

haa..nie muke bdk dua orang y cam festyme jumpe pizza..psst,psst..si capang berbaju bolang-bolang tuh dah rongak..haha dah laa capang..rongak lak tuh..ksian adek aku sorg tuh..hee nak tgok..??



haa..tara tipu maa..dia memang dah rongak..haha nth bape btg ntah dah takde..tulaa..ble aku xbg makn gila2 bebnyak dia degil..so,moral story..jgn mkan gula2 bebnyak..gula boleh..:P



ehehe..tamat laa sudah entry yang ala-a…