Posts

Showing posts from December, 2011

diamdiam aku jatuh cinta padamu.

Image
assalamualaikum. aihh. maap dong. maap. aku menipu jek kate rajin nak update blog bagai, semester nie. hehe sekali? hampehhhhhh. malas menguasai diri. takde idea lah. aku nie memang busy je memanjang. ada empat subjek pon still tak sempat. bangun pagi kene buat sarapan, kejut suami, siapkan suami, siapkan anak. aihh. biasalah. isteri mithali. wahhhhhhhhh. HAHA.

cube ekau tengok tajuk entry tu. haha ade rase nak geli geliman tak? kalau ade. baguss ahhh. sebab anda berada di track yg betul. aku memang nak buat korang geli geliman tegang bulu roma. kehkehkeh. takde ape pon. nak update pasal suprise time ktorang balik cuti hari tuh. 24. disember. nak kena cerita ke? malas ahh. tengok gambar ajelah ekk.. hee


kekasih datang tunggu depan rumah. aku sedang membazir air mate. telefon berbunyi. "awak, turun bawah kejap. saya depan rumah" sedaya upaya kawal suara excited daripada didengari. berlari tukar baju, sarung pape yang patut dan zupppp. "assalamualaikum"  wahhh. depan ruma…

semester nie dah takde sponsor.

Image
alaa. tadi lalu wing bawah. nampak ade orang jemur seluar. teringat afiqah hasan. sebab seluar tuh seems like hers. hehe dah lama tak jumpe dia. and lagi sekali teringat dia sebab budakbudak dok cerita pasal pergi Appreaciation Night Accounting studentss. sebabbbbbb.. selama nie dia yang sponsor baju dinner aku deyhhh. HAHA okayy. Afiqah hasan dah pergi penerapan. means, student uitm semester3 layak untuk apply penerapan yang memboleyh kan korg pergi degree terus. tak payah habis kan diploma. aku mohon, dapat sama tempat dengan afiqahasan, tapi tak pergi. im not confident. takut condem tengah jalan. tapi,kalau ikot logik. boleyhje. takpe, insyaAllah ade rezeki lagi nanti. anywayy. goodluck Afiqah.



dinner semester3. baju kemeja ialah by Afiqahasan. tema dinner chinese ape ntah.


satu suit pakaian di taja oleh afiqahasan. wahhhh! macam glamour je caption. HAHA yang nie memang 100% by afiqahasan jugak. masa dinner semester2.
aihhh. nampaknya, dah kena start cari sponsor baju dinner yang lain…

bila yang terakhir.

Image
aihh. bila lah akan jadi yang terakhir. penat dah. im quit. harytuh kate tyme karisma yang terakhir. tapi, tadi wanie mesej cakap sabtu nie bersamaan 10 Dis ade game dekat Stadium hoki bukit jalil, jadi melonjak-lonjak nak main balik. ouhhhhhhhh. sama susah dengan nak tinggalkan kekasih lama tao! haha *hiperbola.

ntahlah. takde jawapan. tak reply lagi mesej wanie. nantilah. tak tahu nak pergi ke tak. hmm. okayy lah. need to go. ada class akaun. btw, ini semua ialah gambar time karisma. mungkin nie my last pictures with hockey. or mungkin tak. siapa tahu?






















haa. tengok. one of my teammate pon dah dengan gembiranya update status fb cakap pasal nak pergi game hockey sabtu nie. issshhhhhhhhhhhh. CIKGU!! saya nak main dengan team dulu. okayy. bubye.