semester nie dah takde sponsor.

alaa. tadi lalu wing bawah. nampak ade orang jemur seluar. teringat afiqah hasan. sebab seluar tuh seems like hers. hehe dah lama tak jumpe dia. and lagi sekali teringat dia sebab budakbudak dok cerita pasal pergi Appreaciation Night Accounting studentss. sebabbbbbb.. selama nie dia yang sponsor baju dinner aku deyhhh. HAHA okayy. Afiqah hasan dah pergi penerapan. means, student uitm semester3 layak untuk apply penerapan yang memboleyh kan korg pergi degree terus. tak payah habis kan diploma. aku mohon, dapat sama tempat dengan afiqahasan, tapi tak pergi. im not confident. takut condem tengah jalan. tapi,kalau ikot logik. boleyhje. takpe, insyaAllah ade rezeki lagi nanti. anywayy. goodluck Afiqah.



dinner semester3. baju kemeja ialah by Afiqahasan. tema dinner chinese ape ntah.



satu suit pakaian di taja oleh afiqahasan. wahhhh! macam glamour je caption. HAHA yang nie memang 100% by afiqahasan jugak. masa dinner semester2.

aihhh. nampaknya, dah kena start cari sponsor baju dinner yang lain lah pulak lepas nie. takpon, tak payah pergi dinner semester nie.haha toodlez.

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Ramadhan 2016