Posts

Showing posts from February, 2016

Boring Saturday

Image
hai! happy saturday. so boring saturday sebab aku kene kerja ya. mata pun layu jek ni. malas dia ya ampunnnnn. why lah kena kerja sabtu. kitaorang dah kena masuk 8.30 pagi instead of 9.00 pagi,tapi still lah kena kerja sabtu. whyy baby whyyy. T,T

Hari ni pun ada wedding Nadiey Hana ex teammate hockey aku time kat segamat dulu. Ngau ajak pergi sama,tapi kerja kann. kesian dia tercari cari peneman kat wassap group tu.

aku cam berangan lah if bekerja dalam masa 2 tahun ni kalau boleh aku nak ada sebijik motor. hahahah kesian,motor je yang aku mampu berangan pun. ehhh,suka lah kan nak berangan apa pun. nanti den kayo sikit den berangan lah lain. okayy lah. belum ada idea and dah lama tak blogging cam pelik je ayat.


in case lupa dah aku siapa. hewhewhew
bubyeeeee.

Trying to be back

Assalamualaikum. bertahun dah tingalkan. tapi arini rasa nak kembali blogging. hehe kita tgok smpai mana niat aku ni.

sekarang aku dah pun tamat study. alhamdulillah. aku kerja balik tempat praktikal aku dulu. audit firm. hmm,so far so good. masih lagi cari hala tuju hidup yang sebenar. haha

nanti aku sambung. ni mukadimah utk sambung balik memblog tentang apa apa yang terlintas. hewhew