Posts

Showing posts from January, 2011

Hasil karya cik kawan-kawan..!

Image
yang nie karya cik wani for me..dia pakai kertas stock ambross time kat parkson dlu..siap renyuk2 lagi..





yang dua-dua nie karya cik munie..atas paksaan..haha sory muni..

siDIA..

Image
mm..dah lame xpegang si tembam+montel nie..name dia DANIA..n dy agk susah nak dengan aku..hhuhu setelah puas memujuk..baru dapat..meh2 sini dekat akak liya ye..hehe 1 pic je ley snap time aku dengan dia..

puppy love @ cinta monyet

Image
Salam Semua..





Nah.Sure sangat majoriti daripada kita,semua pernah terlibat dengan this kind of words,PUPPY LOVE @ CINTA MONYET.Sebagai seorang remaja yang normal dan berperasaan terhadap kaum lelaki @ perempuan,mesti pernah melibatkan diri dengan keadaan yang agak menyesakkan pada zaman sekolah mereka.Haha.

Aku sure sangat hampir kesemua,biar aku tekankan disini,HAMPIR kesemua remaja sekolah ada pasangan masing2. Ni dah macam perkara yang wajib terjadi kepada setiap sekolah menengah diseluruh dunia.chehhh....macam aku seidik je..hehe...


Hmm,mase couple kat zaman remaja or kt skola nie macam-macam dah kita buat.Kadang2 ada idea gila yang agak boleh diterima akal contohnya,keluar ke hospital sama2 kerana nak dating,tumpang keluarga orang lain untuk keluar outing just kerana waktu outing perempuan & lelaki berbeza, and sanggup beli tiket balik kampung lewat semata2 nak dating.Wahhhhhhh,bahagia yang teramat la kan masa tue..haha..ops lupa..apa yang aku terangkan tadi hanya brlaku ka…