Posts

Showing posts from February, 2011

jom join bloglist blogger baru..

Image
haa..meh2..kali nie aq ajak lg korg join blog y cm ala-ala ingin menambah kenalan dlm berblogging nie..jomlaa..try join bloglist nie..xrugi pape pon..free of charge..xpyh byr pon..hehe


okay..sape2 nak join.. boleh klik SINI.. selamat men'join'..hehe

the faceblog

Image
haa..meh2 join..senang je..dah siap bg step dah..hee okay..lau nak join..just klik banner faceblog nie...:)

"> SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH

Hanyakucintakauseorang!

PATIENCE WILL BE PAID..

dalastanswer!

okay..saye terima..

sukehatyekau!

SAYA SAYANG DIA!SO WHAT?

cik mieza..

salam..hye..entry nie khas for my accidently fren..:) ayat cm plik kn..tp,mmg btol..we are accidently to be a fren..why?because..

1)kteog xpenah ketemu..
2)keteorg xpenah brbual..
3)xpenah tgok depan mate..
4)xpenah bersalam..
5)even xpernah senyum sesama sendri pun..

aku memang khas kan entry kali ni utk dia..tajuk pon name dia..wahh!how special you are..:) hehe~

kiteorg start jadi kwn tyme study week final exam uitm sesi julai november atau lebih mudah lagi tyme last part 1..hee kn?kn?kami kwn secara xsengaje..dia call aku suatu malam utk confess someting..thanx to her..aku xpernah marah dy atas ape alasan pon..sebab she tried to do the right thing..at least dy berani..kalau aku?berani kah aku?ntah..belum pernah terjadi..

okay..kiteorg slalu jgk contact tyme tuh..kdg2 tnye khbr n kdg2 kongsi cerite..tp,aku rase last tyme dy contact aku tyme birthday dia..pastu,dh xde lg dh..aku ade jgk rase nak contct dia..tp,tkot dia xsuke ke,busy ke..mane thu..sebab lepas tuh dia menyepi,sampai sekarang..…

DEPENDs..

KALAU DAH TAK BOLE NAK LUPA..
BIARKAN IANYA KEKAL..
JUST LET IT BE..
TIME WILL DECIDE IT..
keep smiling..:)

Menjelajah bandar..

Image
salam..tengok gmbar macam pelarian yang kepenatan kan..?:) disz tyme aku just nak msukan gmbar-gmbar tyme kitorang jelajah bandar segamat yang penuh lumpuh nie..lepas banjir kann..hee





muke makcik yang berusaha g kejar taxi..haha makcik2 lain kat sebelah aku tu thu tunjuk je ade taxi lalu..tp,aku yang pergi lari cam nampak anak orang nak kne langgar..baek sungguh hatiku ini..lalala~




huh..tengah panas ditepi jalan besar tuh aku g tggu taxi nak pergi balik uitm tuh..aii..apmea nie ajak aku pergi keluar bandar just nak buat assignment KEMUSA..kne pergi interview mana-mana usahawan yang cam ala-ala berjaya..seriusly,amat penat..wlpon aku kelab lain..hee

tyme dorg nga sibok2 g interview akak tuh,aku sempat mencuci mate..yeahh!






okay..thats all..penat sangat..:)

THANX lagi sekali..

Image
saye suke cokelat!thanx okay..saye hargai..awak hntr kat rumah mse tuh..sya bwk masuk dalam,trus kene serbu..huhu thanx..

BIRTHDAY mereka..

Image
haa..semalam keluarga kecoh aku nie dijemput pegi birthday party CIK NURUL SOFEA..n yang paling best..kteorg xbwk hadia pon..haha giler btol..pakcik aku dah laa btau lambat..pastu dia cakap jemput datang makan-makan ye malam nie kat restoran TUTTT..haa..salah kami ke?pakcik aku nie dah la memang sinonim ngan perangai ajak makan je selalu..so,xterlintas langsung ada birthday anak dia..hehe dahlaa xbwk hadiah..kiteorg datang siap bawak perut tong..mak aii..







nah..tengok muke si capang kesayangan aku nie..cam lapar sangat kan..hehe jap-jap..



nah hamek!haha muke cam singa kelaparan..padahal petang tuh dalam pukul 7 ptg..aku baru je perabis nasi goreng ayam..hmm,memang sah perot tong..haha nanti ade pulak motor orang panjit nak bawak aku nie..:)



muke bahagia biler dah habis kan nth berape hengget duit pakcik ku tu..haha
eh,jap..lom habis..kesokkannye..birthday adik aku pulak tao..3hb febuari..ade pic kek je yang dapat amek..sebab kiteorg memang selekeh yang xterhingga la kan..sampai kamera pon …

bulan dan bintang

bulan dengan bintang macam kawan..
setiap malam mereka mesti bersama sebagai teman..
di mana ada bulan..
di situ ade bintang..setiap malam mereka tak akan ilang..

sebenarnye,mereka dah tak macam kawan..
tapi pasangan..
walau apapun yang terjadi..
mereka tetap bersama..
setiap malam..
sentiasa ada bersama..

kadang-kadang awan je yang menjadi penghalang..
kenapa kita tak selalu nampak bulan dan bintang bersama..

*jadi,kepada mane-mane pasangan yang asyik gduh bile partner buzy tyme malam..just fikir..kadang-kadang mesti ade sesuatu halangan yang menyebabkan korang xdapat same2 tyme malam sebelum tidur tu..^_^

wedding?

Image
salam semua..okay..picture can tells everything..so,tgok laa..:)




haa..aku nak cerita pasal my dream wedding nie..cantik x cincin yang aku berangan-berangan akan tersarung kat jari manis aku nanti..hehe



NEXT..









macam nice kan?kan?dress wedding yang elegant but still nmpak kemas n x menyusahkan untuk berjalan..aku suke..:)




sangat-sangat ekslusif kan..?nak sanding kat sini..sesuai gak dengan aku punye wedding dress in future..haha

tapi,mampu ke nak naik pelamin hebat nie..hmm,ok..second dream choice..





ahaha..best x?cantik?okay..yang nie low sikit laa dpd yang tadi..









yang ini pon ok jgak kan..hmm..bestnye berangan..:)




okay-okay..NEXT









em,yang nie..untuk tetamu yang tak seberapa untuk dijemput..setakat 3000 orang,ckup kot..haha untuk tetamu pon aku nak bagi yang ekslusif n selesa..walaupon tengah berangan..hee









takpon..yang macam nie..sesuai untuk malam hari..:)









hantaran nak yang camni boleh..okay,,nie idea untuk orang lain jugak..kan cantik..xlaa bosan guna bentuk kotak je..sekali sekala kite guna bent…