cik mieza..

salam..hye..entry nie khas for my accidently fren..:) ayat cm plik kn..tp,mmg btol..we are accidently to be a fren..why?because..

1)kteog xpenah ketemu..
2)keteorg xpenah brbual..
3)xpenah tgok depan mate..
4)xpenah bersalam..
5)even xpernah senyum sesama sendri pun..

aku memang khas kan entry kali ni utk dia..tajuk pon name dia..wahh!how special you are..:) hehe~

kiteorg start jadi kwn tyme study week final exam uitm sesi julai november atau lebih mudah lagi tyme last part 1..hee kn?kn?kami kwn secara xsengaje..dia call aku suatu malam utk confess someting..thanx to her..aku xpernah marah dy atas ape alasan pon..sebab she tried to do the right thing..at least dy berani..kalau aku?berani kah aku?ntah..belum pernah terjadi..

okay..kiteorg slalu jgk contact tyme tuh..kdg2 tnye khbr n kdg2 kongsi cerite..tp,aku rase last tyme dy contact aku tyme birthday dia..pastu,dh xde lg dh..aku ade jgk rase nak contct dia..tp,tkot dia xsuke ke,busy ke..mane thu..sebab lepas tuh dia menyepi,sampai sekarang..eh,tapi.xbermakna kiteorg dh putus kawan tao..sebab bg aku,sekali kami berkawan,ianye akan kekal smpai bile2..ok laa..aku cume tringat kat dia..

pesanan utk dia:

1)ema harap kite masih lg kwn..
2)hope akan dpt jumpe n senyum kat mieza one day..
3)tetap nak ckp,kamu hebat!:)
4)jaga diri elok2..
5)keep to be yourself

salam..

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday