Posts

Showing posts from November, 2011

semuanya memang AWESOME.

Image
assalamualaikum. waahhhhhhh. lamenya dah aku tinggalkan blog nie tanpa sebarang nafkah. kesiannya ekau ye. bertuankan seorang gemok yang amat lah pemalas nak update blog sendiri. hehehe tapi takpe, semester nie macam banyak je nafkah yang aku nak bagi dekat ekau.* ecececeh. macam lah rajin bebenor.

 okay. actually wa nak tulis pasal bende2 awesome yang berlaku and akan berlaku sem nie. woohoooo! banyak ohh. semuanya menyayat haty dan perasaan.

firstly bende yang paling aku rase boleh tangkap shadu sampai aku habis sem4 nie ialah pasal duet ptptn aku yang masuk hanyalah RM800. arghhh. yep! takyah nak kate aku ade typo error or pape. nie memang kisah benar okayy. sem ini aku akan hidup dengan RM800. yang kini dah tinggal RM467. semester baru je start, tapi dah takde duet. ini memang sangat AWESOME ye encik ptptn.

secondly, akibat dah nazak duet hampir kering ketika di awal sem, maka aku decide untuk menjadi vegetarian separuh masa. ahhhh ahhh ahh. ini ialah kerana, aku hanya akan jadi v…