Posts

Showing posts from April, 2011
bosan-bosan.. saye bosan okeh..final ble nth nak habis.. akaun yg amat laa berjaye buat saye cuak.. tetau nak wat pe.. my on the spot post..
p/s:jgn buat post camnie yek..confirm bosan blog korg nanty..huahua..

distance put us in a distance...

Image
assalamualaikum.. jarak ke yg jadikan kite selalu berbalah.. saye thu awak ade masalah dengan jarak ini.. jadi,saye hormatkannye..
i do love you..sayang you.. but,if you want to put another distance on us.. i know,sometimes you will bored..so.. ill accept.. goodluck for your final exam.. do your best.. insyallah..we will meet soon.. ersca salam sayang dari..

kebahagiaan ini..

Image
assalamualaikum.. orang sebok study utk final..tapi,aku masih ade kat rumah,bersuke ria.. teruk kan..haha nanti result cam condem..mule laa nak nyesal..blablabla.. nie nasib aku tak ambik engineering..kalau tak,mesti ley gugur rambut2 aku.. hmm..aku tak target dekan pon dis sem..susa..and aku main2.. so,aku sangat2 hope pointer aku 3 pointer n above and no repeat paper..aminn..
nak cakap..korang sume mesti pernah ade someone yg korang love sgt2 kan.. sampai sanggup buat macam2 tanpe rase jemu.. and aku pon pernah ade..masih ade.. love sampai buat aku waiting for almost 2years.. sebelum aku ready nak trime org lain.. and now..once again.. im in love.. a messylove..
aku tak tahu..aku just nak express kan ape yg aku rase.. rase yg aku sendiri tak tau.. apelaa..hmm..aku rase bosan.. im not in good mood maybe.. for this 2 days..aku makin keliru.. aku sayang..aku rindu.. but..at the same tyme..aku takot.. aku tkot..we will end.. and tak sampai kemane pon.. although our parents knew bout us..
for him... if you are n…

kami disatukan kerana SAYANG part1

Image
assalamualaikum.. hai..hai..semua orang mesti ingat aku nak crite cintan cintun bunga bunga kan.. tak laa..bukan..salah tuh.. tapi..nak crite lagi dasat dpd CINTA.. iaitu..PERSAHABATAN..heee 
aku ade kawan baek..the best buddy ever.. tak jumpe lagi org yang dapat replace dorg berdua...
sebab ape kau cakap dorg xdpt direplace..
sebab persahabatan ini tanpe unsur hipokrit!
kalau kau gemok,ktorg cakap kau gemok..
kalau kau gedik,ktorg cakap kau gedik..kalau kau dah berubah,ktorg cakap kau dah berubah..
kami tak terasa bila teguran diberikan sesama kami
from thats..we know the meaning of sahabat..so, dorg adelah.. jeng..jeng..jeng...
jeng..jeng..jeng.. eh,terdua kali pulak..haa.. nie dia..NORSHAHIRA SAFINA..
dan NURSYAZWANI..

hmm..bia aku dok cter pasal kami yek..
korg tamo bace takpa laa..
sebab aku akan pakse makcik dua ekor nie bace..haha
*ketawa seorang diktaktor*

okeh-okeh..lets start pasal pertemuaan kami dan percintaan kami..
haa..ade bab cinte nie..korg mesti suke..
kan?kan?kan?
so,ape lg..c…

ini signature baru saye...

Image
wah..wah..banyak nyer mase yang terluang..sampai update blog 4-5-6 kali engko seminggu..uish..nampak sangat aku bz je tyme2 dlu..haha okeh-okeh..tengah tade ape nak buat..dia tidur..aku dah bangu..and cluz petang nie aku ade presentation business..so,dengan susah payahnye aku bangun awal2 dlu untuk bg mate terbukak and nak elakkan muke cam tempe tyme ngah present..hee perlu ke cakap muke sendri macam tuh?haha
okeh2..back to our topic..aku nak cakap pasal.. ----------- ------- ---- --- - AKU DAH ADE SIGNATURE UTK SETIAP ENTRY AKU.. hehe..riak tak?riak?saje nak bebangga cam tuh.. aku ade..hengko ade?? haha..alaa,boleh je kalau nak buat..tapi aku pon dah lupe aku buat kat mane..korg try je clik button FACEBLOG nie yek.. tapi cam susah nak cari tutorial dia satu persatu.. baek  korg follow je senang..haa..nak tengok tak.. kalau taknak pon aku tetap nak tunjuk.. jeng..jeng..jeng... santek tak?santek?hehe  nie name saye..name yang membanggakan saye..awak ade?? ouh..ok..berlagak lagi.. try laa buat yek..santekkk…

ape laa semua nie...

Image
hmm..mood i sangat laa tak baik ye sekarang..penat and cam stress..baru je habis test
2..so,pasnie tinggal hadap final jek laa...online facebook..tgok-tgok pon xthu nak buat ape dah..haiyoo..hidup ku makin hari makin bnyk cabaran lorh..sabor sabor..hee
haa..tapi..tadi pergi stalk komen senior2 aku..wah..best tao..rase ade semangat persahabatan ye di situ..wpon aku xtermasuk pon dalam persahabatan dowg tuh...heee
hmm..tamo laa citer banyak kan..dah laa stalk org..lg mau crite2..nnt pe plak bunyik nyer..so,aq conclude yang mereka sangat heppy ngan hidup mereke.. so..tade ape nak buat..terase nak upload gambar tyme dinner accounting harytu.. wpon dah agak berminggu lamanye.. hehe
tggu laa nextyme..i ade mood i post new entry okeh..








hehe..huduh tak?huduh tak?okay..tak payah nak komen banyak2..saye thu rupe saye macam makcik jual ikan kering tepi laut..uhuhuk..sdikit sedih disitu..tapi,at least aku try pakai mengikut trend skarang..nampak cam aku up to date sikit wpon gaye dah macam gadis kampun…

memori berkasih..iniuntukawak

Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi Namun apa daya terlerai janji kita Mungkin takdir yang meminta Namun apa daya terlerai janji kita Mungkin takdir yang meminta

Bermusim kita bersama Menyemai ikatan cinta Tak mungkin kasihku hilang Kukunci hati untukmu
Ku genggam kenangan indah Simpanlah senda gurauan Andainya kau kerinduan Itulah jadi penanwar
Snugger ku terharu dan pilu Kasih kusemai kau abaikan
Putusnya ikatan cinta Mungkin tiada jodoh kita
Menangis hati ini Ku juga bersimpati Hancurnya harapanku Maafkan sayang
Kasihmu yang berubah Aku pun tak menyangka Itulah alasanmu, pergilah sayang
Biar rindu di kejauhan Menemani hati yang gelisah Semoga bertemu jua kebahagiaan
Telah kucuba meminta kasihmu Biar menjadi ikatan abadi Namun apa daya terlerai janji kita Mungkin takdir yang meminta
Namun apa daya terlerai janji kita Mungkin takdir yang menimpa

siSEGAMAT..

hye..salam..lame gler dah xupdate crite baru..bz gler kot..lately nie test evry week..kdg2 ade 2 test dalam seminggu..haiyoo..mane xpening...and minggu nie memang paling pressure plus full++..haha kenape??sebab..


kene buat video eco yang dah lame miss bagi..time tengah2 sem hary tuh..and kene present jumaat nie..tapi kteotang baru je buat malam tadi..tuh belum masuk kene edit+masukkan suara segala..aku baru je nak buat hafazan surah..ade 8 surah semuanye..and alhamdulillah..dapat hafal and dah selesai pon hafazan..tapi,serius susah betol nak hafal..mungkin sebab otak aku dah dicemari unsur xchat..heekamis nie aku ade test akaun..satu hape pon xstudy..sebab bz gler..xckup mase..sabtu nie aku ade test statistic..and im ZERO at certain topics..giler btol laa..penat kot..xsabar nak study week and at last..cuti sem!!yeah..eh,cop2..aku bukan nak crite merapu pasal kesibukkan aku..tapi ni haa..nak crite..pasal siSEGAMAT.. haha..name dirahsiakan..
siSEGAMAT nie kteorg pandai2 je bagi name..sebab…