ape laa semua nie...

hmm..mood i sangat laa tak baik ye sekarang..penat and cam stress..baru je habis test
2..so,pasnie tinggal hadap final jek laa...online facebook..tgok-tgok pon xthu nak buat ape dah..haiyoo..hidup ku makin hari makin bnyk cabaran lorh..sabor sabor..hee

haa..tapi..tadi pergi stalk komen senior2 aku..wah..best tao..rase ade semangat persahabatan ye di situ..wpon aku xtermasuk pon dalam persahabatan dowg tuh...heee

hmm..tamo laa citer banyak kan..dah laa stalk org..lg mau crite2..nnt pe plak bunyik nyer..so,aq conclude yang mereka sangat heppy ngan hidup mereke..
so..tade ape nak buat..terase nak upload gambar tyme dinner accounting harytu..
wpon dah agak berminggu lamanye..
hehe

tggu laa nextyme..i ade mood i post new entry okeh..









hehe..huduh tak?huduh tak?okay..tak payah nak komen banyak2..saye thu rupe saye macam makcik jual ikan kering tepi laut..uhuhuk..sdikit sedih disitu..tapi,at least aku try pakai mengikut trend skarang..nampak cam aku up to date sikit wpon gaye dah macam gadis kampung dengan kain batik atas kepala...heeeee *satu suit pakaian saye disponsor afiqah hassan..thnx..

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Ramadhan 2016