Posts

Showing posts from October, 2012

"Saya mahu KEKAL cantik dan sihat dengan Shaklee ESP. Jom dapatkannya pada DISKAUN HEBAT di UmmiIrfan.Com"

Image
Assalamualaikum
wahhhh! beritaaaa baik korggg! know whatt? tadi lepas solat maghrib, tetiba rase nak online. yelahh sekarang kan musim final for Uitm student, so, memang jarang laa aku nak update blog. pastu, tibe-tibe je dpt Nur nak online kan. hikhikss *over. rupanyaa ade sebab uollsss. Try bukak blog sorang akak nie. yelahh nak bace info pasal vitamin and produk Shaklee kannn. *bace je.. niat nak kerje cuti sem untuk beli. hee. okayy..sambung cerita. pastu rupenya akak ummiirfan nie nak buat give awayy you olsss.. aku terus cam tersedak airliur bace. *over lagi. haha Akak lia kali nie buat giveaway sempena hari lahir beliau pada bulan Oktober nie. nak sebarkan tentang produk Shaklee palingg hot tuu, ESP. haaa, ape tu ESP? nak tahu, korang boleh laa ke link blog akak nie. banyak info korang boleh dapat.  fuhfuh. nak tulis pon rase berdebar je. eksited gile aku nak join. mane tahu ade rezki, boleh menang. so, kerja time cuti sem, boleh topup vitamin Shaklee yg lain pulak. haaa.. ber…