Posts

Showing posts from May, 2011

its enough.

ohh..its enough laa.. hee..bukan ape..enough laa kot setakat ade facebook and blog jek.. dlu  ade  friendster and  myspace.. and ble nak ade facebook,aku tinggalkan friendster.. and now ble nak ade blog last yer.. aku kuburkan myspace..hee memang komitmen aku setakat dua jek kot.. enough..enough...aku bukan giler  networking pon.. erk..btol ke ayt aku?? pape jelaa...toodlez..

suatu mase dulu..

Image
assalamualaikum.. hye ..sekarg nie suem pon tgah mood hbis spm..nak further study.. well..kpd adek2 yg dpt further kat ipta..bersyukur okay. rmai yg nak..tapi tak dapat..and..bnyk benefits dpd study ipts.. college sgt mahal okay..yuran beribu,duit ptptn pon korg hbis kat yuran jek.. no life..hbis study kne pulak byr pinjaman yg mahal tuh..so,tolong bersyukur okay..:)) tetibe je emosi..hee takpe..im happy in uitm..
nak share picture tyme zaman skolaa dulu.. mane thu nnt dah tua,aku teringin nak tgok balik..nk imbau2 sejenak zaman dolu2.. kan dah ade dlm blog..tak pyh sush2 cari kat album photo..hee

ini ialah zaman form 3..tyme nie aku jadi bendahari ke setiausaha batch ye..dah tak ingat laa.. yg penting,cmne aku yg sgt tak reti buat keje nie boleh dipilih?mungkin sebab dorg nak aku bwt keje..haha hooyah!zaman giler tyme form3..nak pmr..nie sume dak pmpuan kelas aku..ade 6 org jek..
haa..korg tgok..tgok..takde laki pon tao..nie kelas tyme form5..5T2.. skolah memang btol2 nak ktorg struggle tyme spm n…

IM TRYING..

Image
assalamualaikum.. aku rase nak update sesikit jek..takde mood laa.. hari tuh balik kampung..dating berdua ngan atok..heee best3!yg tak best..lupe nak bwk charger phone.. nasib rmh org tuh dekat..thanx awak!
haa..today..tetibe je rase nak buat puding.. sebab semalam awek abg dtg rmh bwk kek batik.. so,aku dengan berkobar2 nyer..rase nak buat sumting jgk..:)))) berangan jeh lebey..bwt ckit jek..cukup urk makan 4 org boleh laa..
here's da pic of my trial puding..hee
haa..aku gune tepung nie ye untuk buat puding x seberape aku tuh..sorry..aku ialah teruje sebab berjaye buat puding..ngeeee lagi ialah gambar proses membuat 'puding tak seberape emalia sis'.. name puding sempene name aku..hahaha


hehe..proses dalam periuk santekk emak... pasni gambar setelah dia likat dan macam gaye nak buat dodol je aku kacau mende nie.. fuhh!fuhh!mintak2 laa menjadi ye ekau wahai puding..heee

yes!yes!lagi sikit je nie nak jadik! kacau lagi!lagi!dan lagi!haha ------------------------ --------------- ------------- ----…

dulu dan kini..

Image
DULU..

KINI??kini ialah nanti..masih takjumpe kamera..haha

kami disatukan kerana SAYANG part 2..

Image
assalamualaikum.. okay..final dah habis dah..and opkoz!saye jawab dgn sehabis baekk.. hahaa..yeahh..final kan..sape yg nak jawab memain.. memang saje cari nahas jek kan.. haa..tapi..aku jek yg jawab sehabis baek..tp,jawapn tetau laa sehabis baek tak..huahua.. hmm..sekarang mood nak menaip..mood nak lembutkan jari jemari aku yg keras nie..:)))))
yelaa..hary tuh da dok crite lbih 1000words pasal cik fiena..so,skrg dgn paksa relanye.. nak crite pasal cik wanie pulak..haa..suke tak ade kawan cam emalia sis nie?? hee*perasan
ye..ini lah dia NURSYAZWANI..yg freehair itu yek.. dia comey-comel cantik tao.. hehe..salute same kamu..makin lame mkin cun meyh... okay-okay..dah..stop puji2 dia..sebab kami memang geng pantang dipuji..muahaha
hmm..tak banyak nak crite..sebab dia join aku ngan fina start form 3.. mase tuh ktorg masuk class sukan..yeah..paling xbest,kelas tu ade 6 org pmpuan sahaje..and semua pemain hoki..yg lain ialah dereten boys..oh2..tapi saye suke....hee sebab tyme form 3 ialah waktu aku bermad…