Posts

Showing posts from March, 2016

STRESSED!

Hi!

Hari ni aku stress sgt. bosan pun ada. Pernah tak rasa mcam nak stop buat apa yang kau tengah buat sekarang. and having a free-happy life? hahah bunyi macam stress sgt je kan. seriusly rasa macam nak keluar dari office ni and pergi makan makan ke apa ke. monday blues maybe? '___'

aku dah mengadap file ni sebulan lamanya. tak settle2. client takde bagi enough documents lah. pastu nak lebih details lah. penat tahu. pastu bila call client dorang macam nak marah marah tanya banyak benda. eh tumbuk nak? marahhnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

nak makan,nak tidur. geramm. T__T