Posts

Showing posts from July, 2011

i love you b. dedicate for you.

Image
I am sorry . I've hurt the one that shines my life, I've hurt the one that I care the most. I know it's too well and its my fault. please forgive me . muhammad afiq hafizuddin. you're my everything.
 truly from: nurul emalia mohamad sis.

harapan yang dipunahkan.

Image
assalamualaikum. bosan kott. sok cuti.and the worst,tadi baru dapat tahu Dato' sahol tuh tak jadik datang. tiket baru jek kirim hazrik beli. and suruh dia bawak tyme turun training hoki..tapi,tahu2, Dato' tuh tak jadik datang dis weekend..depressed!depressed! hohh. tak bole agaknye nak confirm betul-betul. menyusah kan. dah la plan nak pergi melaka segala. tapi,kalu dah semua orang balik and ofcoz uitm tak bagi stay sampai ahad,camne saye nak gedikk mengade-ngade..ohhh!ohhh! awak,kalau tak jadi..awak balik dengan izzati ajelaa..sob,sob,sob..
geram sesangat. tak sampai sejam je hazrik beli tiket tuh. tibe-tibe jek baru tau tak jadi weekend nie!ish,ish,ish! sekarang tengah merayu-rayu kat cik fiena supaye dapat tolong saye lancarkan plan yang dh lame dah buat outline. semangat tau! nak jumpe kekasih hati punye pasal + jakun nak naek bus sesame. selalu naek krete jek. tak salah kan nak naek bus. tapi....
ohh..mungkin aku memang tak ditakdirkan untuk plan aktiviti. seriously said, ak…

tolong lenyapkan perasaan ini.

Image
hari nie aku nak emosi-emosi sikit.dah lame kan tak emosi berair mate.asyik entry ya beddabeddo jek.kali nie biarlah aku lepaskan emosi ini. aku banyak masalah. aku tak boleh salahkan sesiapa. sebab masalah ialah ciptaan aku sendiri. tak salah mak, abang warning aku setiap mase. stop doing mess. yep. but im sorry mom. i did it again. maybe takde orang dah nak kawen ngan aku. sebab tak nak ade anak yg degil kepala batu + suke buat masalah susahkan orang dari kecik sampai besar. sorry mak, abah,abang..sebab kene tahan dengan saye sejak kecik.
aku tak tahu. ape yang aku buat pasti datang masalah kelak. am im not belong ere. am i stupid. hohh. banyak persoalan. masalah memang semua orang ade. tapi,mampu ke aku hadapi semua ini. minggu nie aku nak balik, nak screw up mess yang aku buat dekat mak n abah. nak kne explain satu-satu. tak kisah la tertonggeng trbalik ke. asalkan mak abah tahu perkara sebenar. and nak balik, nak pergi buat check up lagi. hmm,tired being emalia. but, i love myself…

berseronok sebentar mencari shampoo..

Image
ya bedda beddoooo! bersuke ria menghabiskan duet ptptn memang kerje aku. nanti ble dah nak habis sem baru lah terkial-kial kene sekat expenses sendri. nampak gaye cam kene makan nasi bujang jek akhir-akhir sem nie.haha padan muke aku.
tadi ialah 3 julai aku ngan kawan-kawan yg tingtong decide nak keluar. nak beli barang2 yg cam dah tinggal hujung-ujung je. aku memang nak beli shampoo ngan makan-makan jek keluar nie. and dah sampai kami makan kat si Marry coklat or lebih glamour dengan MARRYBROWN. haha. okay aku tahu tak lawak.


okayyy. ini ialah makanan aku makan kat si marrycoklat tadi. mule-mule adda nak makan mcd. tapi bosan kot makan mcd. and sebenarnye aku ngan pika excited nak makan sambil maen buai. muehehe!dan kami berjaye pengaruh adda and munni! HAHA


haa..aku saje-saje je nak amek gmbar kunun2 tengah makan sayur. sat g dengan secara tak sengaje nye,aku termakan sayur tuh. yuckks! tak sedap okayy. aku memang tak bape okay ngan kerabat sayur nie. huhh!
muke terpakse telan sayur yg…

emalia sis.

Image
assalamualaikum.. sekarang nie sume entry aku cam pendek2 jek kan.. hmm..nanti mungkin tyme keadaan aku dha makin stabil..aku akan post panjang berjela brsame gambar segala bagai..muhehe!angan-angan jek..tapi,insyallah aku buat ye.. sekarang nak crite pasal emalia sis.. wahh!macam promosi jek..
tak laa..aku nak crite pendek je.. bende nie trdetik ble aku trjumpe kwn skola rendah yg aku tak berape rapat pon.. dlu aku kelas first and dia kelas third maybe.. yg penting aku ingat name dia sebab dia rapat ngan kawan aku.. name dia nissa,..name sebenar ialah lupe..Khairunissa mungkin..huu! okay..aku ialah semakin pandai-pandai letak name org.. bende tuh terjadi tyme aku duduk kat admin.. and dia pon duduk2 ngan geng2 dia.. aku ialah sem3 dan dia ialah sem 1.. aku dengan yakinnye g tgur dia..camnie.. ehh..hye..nissa yek? dan dia dengan muke trpinga2 sambil sambut tgn aku.. ermmm.. aku emma laa..dak tengku mariam dulu.. ohh..emalia sis kan?sorrry..kau lain dah sekarang..makin kurus,makin@*&%$.. <pujian ia…

entry tibe-tibe

kenape saye semakin malas.. awak..sorry kalau saye tak dean sem nie.. sorry tak dapat penuhkan hajat kite.. awak tolong guide saye ye.. saye selalu lost dari track sebenar saye.. tolong ajar saye berjimat.. yg paling penting tolong sedarkan saye yg saye semakin hari semakin malas.. semakin banyak buat masalah.. semakin hilang rase nak belajar.. tolong pakse saye.. saye dah makin tak dengar cakap orang.. awak tolong guide saye ye..

untuk gulahaty saye. yg penat dah nak sedarkan saye setiap mase.
dari emalia sis yang semakin malas. semakin hilang arah sejak peristiwe awal sem.