Boring Saturday

hai! happy saturday. so boring saturday sebab aku kene kerja ya. mata pun layu jek ni. malas dia ya ampunnnnn. why lah kena kerja sabtu. kitaorang dah kena masuk 8.30 pagi instead of 9.00 pagi,tapi still lah kena kerja sabtu. whyy baby whyyy. T,T

Hari ni pun ada wedding Nadiey Hana ex teammate hockey aku time kat segamat dulu. Ngau ajak pergi sama,tapi kerja kann. kesian dia tercari cari peneman kat wassap group tu.

aku cam berangan lah if bekerja dalam masa 2 tahun ni kalau boleh aku nak ada sebijik motor. hahahah kesian,motor je yang aku mampu berangan pun. ehhh,suka lah kan nak berangan apa pun. nanti den kayo sikit den berangan lah lain. okayy lah. belum ada idea and dah lama tak blogging cam pelik je ayat.


in case lupa dah aku siapa. hewhewhew

bubyeeeee.

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.