diamdiam aku jatuh cinta padamu.

assalamualaikum. aihh. maap dong. maap. aku menipu jek kate rajin nak update blog bagai, semester nie. hehe sekali? hampehhhhhh. malas menguasai diri. takde idea lah. aku nie memang busy je memanjang. ada empat subjek pon still tak sempat. bangun pagi kene buat sarapan, kejut suami, siapkan suami, siapkan anak. aihh. biasalah. isteri mithali. wahhhhhhhhh. HAHA.

cube ekau tengok tajuk entry tu. haha ade rase nak geli geliman tak? kalau ade. baguss ahhh. sebab anda berada di track yg betul. aku memang nak buat korang geli geliman tegang bulu roma. kehkehkeh. takde ape pon. nak update pasal suprise time ktorang balik cuti hari tuh. 24. disember. nak kena cerita ke? malas ahh. tengok gambar ajelah ekk.. hee


kekasih datang tunggu depan rumah. aku sedang membazir air mate. telefon berbunyi.
"awak, turun bawah kejap. saya depan rumah"
sedaya upaya kawal suara excited daripada didengari. berlari tukar baju, sarung pape yang patut dan zupppp.
"assalamualaikum" 
wahhh. depan rumah you all. bawak menatang nie. Aihh. kalau laki aku dah lama aku peluk. *panggggg!!
haha. memain jek. malumalu aku ambil dandia salam mak semua. dan.
"okayy lah. saya balik dulu. ayah nak gerak dah tu"
woooo. airmata haruslah nak keluar kan.. hee


berebutrebut dengan eqmal taknak bagi eqmal rasmikan dulu. hehe
bukan ape. buatnya ade katak ke. aku kena prank ke. kan kesian. biarlah aku yang bukak dulu.
HAHA *walhal gelojoh.


yeyeahh! ini peganti bantal bunny yang dah nazak aku kerjakan. haha aku memang bukan type girl yang suke teddy. sumpah aku tak suka. kau bagi besar mane pon, cepatcepat aku masukkan dalam almari. lagi satu, kalau yang besarbesar tu aku takut. hehe nie nama dia QIEM. pronouns as kim.




wahhh. teruja tahu. trima kasih kekasih. lepas bukak, cepatcepat try. takot tak muat. hehe
ada dua helai satu lagi kaler lain. btw, baju kiteorang hampir sama. hee *gedikkkk.



santekkk tak? hehe terimakasih awak.

and lastly.. paling aku suke.




hoorayy! suke! sebab dapat baju nie. dah lama dah bodekk. tapi dia kate dia sayang baju nie. yess! akhirnya dapat. thankss!! *sila geligeliman.

okayy. tuh jek kot. panjang lebau dah nie. penat den type. dah lah aku macam manusia dari zaman perang yang type terkialkial. kalau ade assignment group, dorang awalawal lagi taknak bagi aku type. takut terlepas due date katanya. haha hampeh bettul. 

sekarang kekasih sekeluarga tengah kat pahang. holiday. parents dia ade ajak aku. tapi, mak tak bagi. ibu dia sampai call mak aku uolss. terharu i. hee.


dear kekasih. i will wait for you. 

Comments

  1. sweet...hehehe.... yana doakan kebahagian ema ngn afiq =) semoga kekal yer.... yana sentiasa support korang dr penang @.@ hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday