bila yang terakhir.

aihh. bila lah akan jadi yang terakhir. penat dah. im quit. harytuh kate tyme karisma yang terakhir. tapi, tadi wanie mesej cakap sabtu nie bersamaan 10 Dis ade game dekat Stadium hoki bukit jalil, jadi melonjak-lonjak nak main balik. ouhhhhhhhh. sama susah dengan nak tinggalkan kekasih lama tao! haha *hiperbola.

ntahlah. takde jawapan. tak reply lagi mesej wanie. nantilah. tak tahu nak pergi ke tak. hmm. okayy lah. need to go. ada class akaun. btw, ini semua ialah gambar time karisma. mungkin nie my last pictures with hockey. or mungkin tak. siapa tahu?























haa. tengok. one of my teammate pon dah dengan gembiranya update status fb cakap pasal nak pergi game hockey sabtu nie. issshhhhhhhhhhhh. CIKGU!! saya nak main dengan team dulu. okayy. bubye.

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday