weekend yang indah..

salam..malas sangat nak update cerite..since my blog masih x elok..dah xthu nak buat camne dah..
tggu aku free gler2+kawan aku abis final exam baru boleh fix the problem laa kot..
hmm..nie aku nak share perjalanan ke malacca from segamat yang amat2 lah indah..
*sebab kami dah bosan mengurung diri

memang suke berangan lebey-lebey..

dengan tuan rabiatul tyme tengah munirah nak transform..
whoaaa..cayala muni..!!


takde beli pape pon..setakat baju sehelai yang berharga rm19..brsame dgn beg reusable yang berharga rm1
selepas diskaun..haha
tapi,macam biase..posing haruslah yang paling cey-cey supaye nmpak macam duit berkepok..
*gurauan

 

haa..nie aku ngan muni setelah dia mentransform kan diri dengan baju n shawl yg dibeli secara on the spot..
haha..aku memang salute laa..
btw,harap boleh mengignorekan mgkuk tndas dibelakang tu yek..^^

ye..kami memang tengah teruje giler..
perasaan macam baru festyme dapat keluar rumah..
aiyoo!korang xdok segamat nie taraa rase maa..
*kami terseksa jiwa raga..


naa..nie bukti nie..kami memang btol2 kat melaka tao..bukan kat segamat..
haha..bukan laa nak jakun-jakun g melaka..
tp,sangat2 harus utk mention yang kteorang ni dah kuar dr segamat.!!!
haha..memang macam no point for those yg study kat bandar2 maju pesat membangun..huu
actually,kteirg cume pergi jusco,dataran pahlawan . makotaparade..
tp,okaylaa..dpd g billion segamat kan..
nak pergi 3 tmpat tuh pon ktorg dah sesat2 kat tengah bandar..
membazir mase few minutes..

eh.sesuatu yang teramat perlu di mention kat sini ialah..
aku drive dari segamat hingga ke melaka..!
haha..amat perlu+harus ye..
*perangai yg xdpt diubah..

Comments

  1. YEAHHH. emma memang suka amek gambar.

    ReplyDelete
  2. wahh...best la leh jln2 g melaka..mesti sronok kan korg..(^_^)

    ReplyDelete
  3. adda:u know me kan..hehe
    niesa:memang best..datang laa melake..hee

    ReplyDelete
  4. *kte ade tag ema untuk satu contest ni,.
    bkk2 la blog ye,.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday