yes!yes!yes!

assalamualaikum..
hye..kawan2 maya yg entah ade ke tak sebenarnye..hee
best,best,best!!
nak tahu sebab ape..


yes!berat badan saye berkurangan lagi!
jakun tak?hehe
aku makan same jek cam biase..
nafsu makan ialah tak dapat ditahan walaupon duet semakin cetek..
tapi,aku bnyak keje laa kot sem nie..
awal2 sem je aku da buat problem..

ye..aku telah mengakibatkan aku hampir carry paper bel311!!
omggggg..
boleh bayangkan tak kebodohan aku di situ..
aku ialah seorang pelajar dekan 3.72..
tetapi harus carry paper bel311 krane kebodohan yg entah hape-hape..
hahaha!

tetapi ye rakan-rakan..
selepas aku naik turun pejabat koordinator program and buat muke tak tahu malu..
mintak jasa baik KP akaun and bel supaye kebodohan aku dapat dimaafkan..ngee~
dah buat salah pastu g merayu2 lagi..apelaa kan?
hehe.tapi,siape sanggup nak carry paper sgale..tak nak aku..

kes nye ialah begini..
aku daftar kelas yg menjadi amat complicated..
dan akhirnye aku clash 3 subjek..
jelas tak kebodohan aku disitu..??


so,mintak tolong KP betulkan balik jadual aku spaye aku tak kena carry paper..
mengarut kan???haha
saye mengaku saye agak stupid disitu..huu

ohh..ohh..tapi aku ialah nak crite bende lain..
nak cjp pasal berat bdn yg semakin berkurang..
walaupon masih ramai lasi jek kurus dpd aku..heheh!
suke haty lah!

saye amat kagum okay..hehe
berat aku memang average tue jek..
takle kurang lagi and tak leh lebih limit 53kg..
ngee..gemok tak?gemok tak?hehe

and now..
seberat 50kg dan setinggi 162cm..
ketinggian ialah takat tuh je..heee
okay..toodlez..:)

Comments

  1. wow..bestnye kurus!!aku makin gemok kot!btw,blog awk sgt comel ^^

    ReplyDelete
  2. hehe..kejap je nie..tak lame lagi aku ternak lemak blk laa..ehh,mekaseh..tapi aku suke nak bwt template sndri..tp xpndai nak buat..huhu kau ajar laa..kau pnye confirm kau buat kn..

    ReplyDelete
  3. waa... tahniah..
    brt jia pon mkin kurg.,

    =')

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday