kenangan umursekolah.


muke tyme form5. 
hari nie aku nak msukkan bberapa gmbar yg aku terjumpa dlm pendrive yg dh lame gler aku simpan.
rasenye tggal bpe space je lagi. so, aku cm decide nak kuburkan memorable pendrive nie bersama-sama barang2 tyme skolah dlu. kire ade sentimental value laa. ngee~

i love LK.
ye. saye merupakan seorang pelajar yg mengambil subjek lukisan kejuruteraan. dan result utk spm ialah A- sahaje. maka, saye kuburkan minat utk jadi seorg engineer.


hockey.
sekali lagi. saye ialah seorang pemain hoki tegar suatu mase dahulu. saye merupakan captain pasukan since 
form3 dan sekarng dgn rasminye saye mengumumkan, saye enggak minat lagi maen hoki. booo~

the best gift from 'hockey'
haaaha! mungkin nie salah satu reason paling kukuh utk buat aku quit hoki, huu
nampak tak betape sakit dan merana nyee aku tyme nie? ini ialah tyme form4 akhir tahun.
ceritenye camnie. team ktorg wakil johor pergi MSSM sekolah-sekolah kluster. time tuh tengah cuti ape nth. tournament ialah di PERLIS. kau boleyh bayangkan tak? johor ke perlis? sangat hujung ye kalau ikot peta malaysia. and tyme game dengan skolah convent bukit nanas, dengan tak sengajanye player tuh boley pkul aku dengan kayu hoki dia. auchhh! terus terduduk terbaring meraung2 lah aku kann. hidung berdarah and mata aku langsung takleyh bukak. and mase tuh aku merintih." weyh, aku taknak buta" hehe. and disebabkan kejadian itu, aku ditahan wad selama 6 hari and jadi pesakit yg tak boleyh turun katil. kire dia nak pasang tiub buang air sume tuh. fuhh! aku merayu ckp, takpe3! saye bley jln slow2 g toilet. HAHA



saye ialah si baju kuning bercermin mata.* pndai2 lah pilih.
dengan cluzmate time form5.

saye mengaku saye ialah budak kadet remaja sekolah yang tidak pandai berkawad. hehe.

okayy. rasenye nie je. dah boleyh letak pendrive dalam kotak. toodlezz.
selamat hari raya. maafkan saye. :) 

Comments

  1. hahah aku taknak buta. paling tak bole tahan!

    ReplyDelete
  2. hehe. mestylah benda tuh yg pertame trlintas lepas aku dah tak namp]ak ape-ape. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday