ketakutan.

assalamualaikum. hai. aku baru je lepas seat and buat project Account with one of my teammate. penat jari tekan-takan calculator. kan best kalau aku amek engineering ke, medic ke. banyak practic laa dorang punya project. takdelah ngadap kertas, caculator, excel. kertas, calculator. hee takpe. there is always be a reason behind something. tapi serius aku suka account. senang. ringkas. ehh?

ohh. tajuk pasal takot an. ntah. lately nie aku takot. macam dalam ketakutan kalau terfikir, terlintas. tapi selalu pujuk hati suapaya tak takot and tunggu sampai masa sebenar tiba. tapi nak tunggu tu, kena lalui hari-hari yang penuh persoalan dan ketakutan. hopefully this will end faster. cepatlah akhir bulan tiba. and harap the result is like what i hoped for. kalau tak, camno den nak terang kat parents den. haishhh. okayy. till den. see ya!

Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday