ENT project.

assalamualaikum. weekend nie cam bosan jugak sebab mostly kawan kat kolej aku nie bersepah pergi benchmarking project ENT. group aku jek dah pergi awal2 time cuti midterm aritu. so, aku dengan Aida pon macam nak muntah tetau nak buat ape for this weekend. hehe erm, entah. dulu aku macam busy. rase masa aku tu fully utilised. takde pon bosan sampai nak muntah dalam bilik. *hover. i dont expect my last semester will getting too bored. bila bosan camnie. mula lah macam-macam aku fikir. macam aku kenang. ohhh, i should keep my mouth shut before aku tulis unreliable things further. kehkeh somehow, aku nak cerite pasal benchmarking untuk ENT project aku jek. And im currently busy with Account project. semoga semua dipermudahkan. ohh, btw. haritu budak-budak cakap mase meeting account students, hanya dua orang budak semester lepas yang berjaya dekan. aku like, oiiii! 2 orang jek. terus rase keyakinan nak dekan sem nie amat tipis. tsk,tsk. semua harapan after diploma terasa berkecai after one and another. hmm,its okayy. tak semua yang kita rancang akan menjadi kan. Allah knows the best. :)


welcome to the BOONGASTUDIO.

nie semua ialah masa menginterview the owner of the studio. aku haruslah jadi secretary yang kunun paling laju tulis. tapi, last-last giveup, bagi kat Aida. hehehe!



time nak pilih baju untuk our group.



semua gambar acah-acah untuk masuk slides haruslah aku memodelkan. huahua! yang poyo semua lambak kat aku. yeahhh! padahal kasut yang aku pegang tu langsung tak muat kat kaki size gajah den nie. hikhik


bebaju yang dijual on time. kira kau datang, grab and pay. haa camtu.



potret keluarga. eheh!


ahli group fot the project.
left-right : Aimi, Zira, Hawa, Adda, Aida, Shawal, Me.
ohh, lagi sorang Satan. dia tak dapat datang. and photographer ialah boyfriend Zira. 
   




ape kehe posing sama. haha! 



with the young bos. abang Putra.




huh??? :p

lastly, thanks for the boongastudio for letting us use the company as our revision and guidance. thanks for giving commitment. and special thanks for Hawa's family for letting me stayed in their house for almost 5days. treat me very well. or maybe super-well. never been treated as it before. thank you so much for not letting me awkward. and especially never let me feel hungry. tak sempat lapar dah makan lagi oii. hee thank you so much Adda, picked me from Shah Alam and drive me for the whole day. i am grateful to have friend like them. takotnyaa degree nanti jumpe tak kawan macam dorang nie. tsk,tsk. *tears. 

p/s: guna camera samsung ace jek. and aku sangat tak kose nak edit gambar semua. masuk je terus. hehe maap for the quality. 




Comments

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Ramadhan 2016