rezeki..


assalamualaikum. hari khamis aritu, aku pergi masjid dengan kengkawan. ade majlis solat hajat. wahh.. kemain semua nak sedondon jubah oii. haha pastu, lepas ceramah and isyak, time nak balik tu, dapat makanan. sorang dapat sekotak air and sebungkus kuih. tapi, tahap pundi kencing aku memang susah nak control lately nie. soo, aku cakap ah, nak patah balik ke masjid sbb nak lepaskan hajat. jap g, pas aku kuar toilet, mak aih, satu plastic bag kitorang dapat air and kuih. fuhfuhfuh. gembira sakan awak balik hostel yang jauh berbatu dengan beg plastic ngalah g shoping weekend. hewhew




ehehehe. ekau tengok betapa gigih aku bawak plastic bag penuh makanan. pastu,dah sampai bilik pon ade orang bagi jojoe'S hotdog. ohh myy! pastu ade lagi pisang goreng laa ape laa.. banyak giler makanan.
last-last, kuih aku makan buat bfaz. pastu sakit perut. kewl bukan? hahaha

Comments

  1. Dear.. jom join GA UmmiIrfan.Com.. hadiah rm100 menanti anda! :-))
    http://www.ummiirfan.com/2012/10/giveaway-dari-ummiirfancom.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Boring Saturday