dondang sayanggg.

weeee.weeee.weee. hehe aku memang sengaje cari tajuk yang boleyh buat korg termuntah ikot fevret kaler masingmasing. so, sapesape yang suke kuning, sila muntah kuning dan seterusnya. pandaipandailah cipta muntah sendri ye. aku tetap nak cerita. HAHA

cerita dah nak basi pon. biarlah. fesly, special thanks to  afiq hafizuddin sebab dah organize satu birthday party utk saye. weee. thanks b. okayy. meh i story sikitt. tyme tuh fes raye. 30 august. birthday aku pon 30 august. punyelah cantik kazen aku dengan dia plan nak buat suprise malam tuh, tapi akhirnye aku sampai lmbat. dan mereka pon tunda suprise ke hary raye kedua. newayy, still boleyh buat muke aku merah dan malumalu utk bertentang mate dengan kekasih ye. auchhhh! HAHA * sila lah muntah sekarang. aku dah masuk ayat jiwangjiwang je nie.

kek yg giler sedap pon dah selamat aku potong besama dengan birthday wish g aku sendiri dah lupe. ohh, wish yg aku mksudkan, azam laa. hadoii. kan orang potong kek selalu ade azam segala. taapi, nerves punye pasal, aku dah lupe da ape azam aku utk tahun nie. HAHA. 


seee!seee! giler yummy tak? choclate diaaaaa. fuhh. memang dpt hilangkan tahap mengidam aku tyme bulan pose arytuh laa. thanks to my b and kazen: akak. best glerr ooo. aku makn hampir 3 slicess! orang lain dah muak. aku je yg super excited makn kek birthday sendri. sumpahh rase dia macam choc indulgence kat secret receipe! nextyme i pulak bawak b pergi makan kat secret receipe yek. tape pakse je awak walaupon cepat muakk. hehe * okayy sila muntah lagi.

gambar festyme aku amek dgn my boy. before nie aku memang tak pernah amek pic tyme couple. tp, aku jela yg festyme. dia dah many tyme dah ponn. heee lokasi ialah di rumah sendiri. dia datang beraya mase tuh. credit to syazwani sebab dia dah jadi photographer tak bergaji yg pakse aku bergambar. i really love it! auwwww! HAHA

ishh.ishh. nampak tak senyuman tak ikhlas. hamboii,hamboii. saye punyelah super excited senyum lebar bagai nak ketawa, awk senyum sikit je. dush3! tape, pic next year, saye balas balekk. hehe * tak penat ke muntah bace entry dondang sayang aku??

okayylah. lastly. thanks muhammad afiq hafizuddin  and radin norhafizah for the suprise and cake. korang memang berjaye buat saye senyum sorangsorang biler ingat balik. nie baru datang bawak kek je. cube awak datnag bawak cincin, maunye saye pengsan. takpon, dengan tibetibenye saye yang pergi sarung cincn tuh and cakap setuju! HAHA moral  dia, nak datang kne inform ye sayangg. jangan maen terjah2. nanty saye jadi superrr clumsy. love, nurul emalia.

Comments

  1. wow !! romantik yer korg... oke yana doakan jodoh ema ngn afiq...yer =) hehehe

    ReplyDelete
  2. iein. haha. kau mesty dah muntah2 kan...
    yana. aminn. thanks yana. you know all of my wish and hopes.. :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

emalia sis.

wedding theme for Lyana Hisyam.

Ramadhan 2016